Ολοκληρώθηκε το πρώτο διήμερο εργαστήριο προετοιμασίας του Κλιμακίου της εθνικής ομάδας ρομποτικής στην Θεσσαλονίκη .
Παιδιά από όλη την Βόρεια Ελλάδα συναντήθηκαν στα γραφεία της @eduact_org .
Μία απίστευτη hands-on εμπειρία που έδειξε ότι ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.
Τα παιδιά ξεκίνησαν μουδιασμένα και κλεισμένα στο καβούκι τους, αλλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους. Άκουσαν και ακούστηκαν, ανέλαβαν ρόλους και συνεργάστηκαν, φαντάστηκαν και δημιούργησαν.
Σύντομα τα σκόρπια μέταλλα, οι βίδες και οι συνδετήρες, ξεκίνησαν να παίρνουν μορφή.

Ευχαριστώ την Eduact για την απίστευτη εμπειρία που μου προσφέρει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

 

Ενημέρωση 25 Ιουλίου 2023 …

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο διήμερο εργαστήριο προετοιμασίας του Κλιμακίου της εθνικής ομάδας ρομποτικής στην Αθήνα.
Στους χώρους του Impact Hub Athens παιδιά από Κρήτη, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Αττική, συναντήθηκαν με κοινό στόχο, την επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας.
Μία απίστευτη εμπειρία ζωής, για όλα τα παιδιά που μετέχουν.
Μία μοναδική ευκαιρία να βρεθούν σε εργαστήρια με υψηλές προδιαγραφές και να διδαχτούν από άτομα με πολυετή πείρα σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Ευχαριστούμε την Eduact, για την την ευκαιρία που μας προσφέρει.

Στην παρέα και η δική μας Σοφία Παπαγιάννη, που θα εκπροσωπήσει τη Ναύπακτο και τη NextGenMinds.

Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής Επιλογή του Μαλιάρη Ειρηναίου ως Μέντορα - Εκπαιδευτή από την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής